Rash Guardit

11 Tuotetta

Rash Guardit: Suojaa ja suorituskykyä kamppailuun

Rash guardit ovat olennainen osa kamppailu- ja vapaaotteluvarusteita tarjoten sekä suojaa että suorituskykyä jokaiseen harjoitukseen ja otteluun.

 Valmistettu kestävistä ja hengittävistä materiaaleista, nämä tekniset paidat on suunniteltu suojaamaan ihoa hankaumilta.. Rash guardit eivät tarjoa vain suojaa - ne myös optimoivat liikkuvuuden ja mukavuuden, mahdollistaen täyden keskittymisen treeniin tai otteluun.

Miksi Rash Guardit?

Rash guard paidat tarjoavat useita etuja kamppailu- ja vapaaotteluharrastajille:

  1. Ihosuojaus: Vahvasti rakennettu kangas estää ihoa hankaumilta ja naarmuilta, jotka voivat syntyä kovasta harjoittelusta tai matolla liukumisesta.


  2. Hengittävyys: Tekniset materiaalit mahdollistavat ilman virtauksen ja kosteuden siirtymisen pois iholta, pitäen sinut viileänä ja kuivana treenin aikana.


  3. Liikkuvuus: Joustavat kankaat ja ergonominen muotoilu antavat täyden liikkuvuuden ja mukavuuden, mikä on välttämätöntä nopeissa liikkeissä ja monimutkaisissa tekniikoissa.

Valitse Parhaat Rash Guardit Venumilta

Venum tarjoaa laajan valikoiman huippulaatuisia rash guard -tuotteita kaikille taitotasoille ja tarpeisiin. Valitse joukosta eri värejä, kuvioita ja tyylejä, jotka sopivat omaan tyyliisi ja tarpeisiisi parhaiten. Hanki omat Venum-rash guardit tänään ja nauti täydestä suojasta ja suorituskyvystä jokaisessa harjoituksessa! Meiltä löydät myös Pride Or Die, Samurai Pro Series ja Bad Boy brändien laadukkaat rash guardit.

Valmiina taisteluun! 
Osta nyt omat Rash Guardit suoraan Holtzilta ja vie treenisi seuraavalle tasolle!

Rash guard Helsinki

Voit tulla sovittamaan ja ostamaan rash guard tuotteet myös noutopisteestämme.