Poistokori

174 Tuotetta

Tervetuloa tutustumaan poistokoriimme, josta löydät loistavia tarjouksia kamppailulajien varusteista! 

Tarjoamme laadukkaita tuotteita mm. nyrkkeilyyn, potkunyrkkeilyyn, thainyrkkeilyyn ja brasilian jiujitsuun tunnetuilta brändeiltä kuten Rurik, Venum, Hayabusa ja Bad Boy. Olipa kyseessä sitten uusi harrastus tai jo kokeneemman harjoittelijan päivitetty varustekokoelma, löydät täältä tarvitsemasi huippulaatuiset varusteet uskomattomaan hintaan!

Tarjoukset Tunnetuilta Brändeiltä

  1. Rurik:

  2. Rurik tunnetaan innovatiivisista ja laadukkaista kamppailulajien varusteistaan. Nyt voit löytää poistokoristamme Rurikin hanskoja, suojia ja muita tarvikkeita edulliseen hintaan!


  3. Venum: 

  4. Venum on yksi suosituimmista kamppailulajien varustemerkeistä maailmassa. Täältä löydät Venumin nyrkkeilyhanskoja, pääsuojia ja muita varusteita sekä vaatteita uskomattomaan tarjoushintaan!


  5. Hayabusa:

  6. Hayabusa on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä kamppailulajien varusteistaan. Tutustu poistokoriimme ja löydä Hayabusalta laadukkaita hanskoja, shortseja ja muita tarvikkeita huippuhintaan!


  7. Bad Boy:

  8. Bad Boy tarjoaa laajan valikoiman kamppailulajien varusteita, jotka yhdistävät suojan, mukavuuden ja tyylin. Nyt voit löytää Bad Boyn valikoimasta hanskoja, pääsuojia ja muita tarvikkeita poikkeukselliseen hintaan!

Löydä Parhaat Tarjoukset

Tutustu poistokoriimme ja löydä kamppailulajien varusteita huippumerkeiltä uskomattomaan hintaan! Olitpa sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija, nämä tarjoukset antavat sinulle mahdollisuuden päivittää varusteesi laadukkailla tuotteilla ilman suurta budjettia. Älä missaa tilaisuutta tarttua parhaisiin tarjouksiin – osta nyt ja varmista, että olet valmis astumaan kehään täydellä varustuksella!

  • Näkymä
-40%
Bad Boy pipo
Bad Boy pipo
7,14 € 11,90 €
Uutuudet
Uusi
Venum Trainer Lite Evo Urheilulaukku
Venum Trainer Lite Evo Urheilulaukku
74,99 €
Uusi
Venum käsisiteet. 4m, khaki.
Venum käsisiteet. 4m, khaki.
12,50 €
Uusi
Venum käsisiteet, 2.5m Khaki
Venum käsisiteet, 2.5m Khaki
11,00 €
Uusi
Venum Challenger Pro BackPack - Black/Dark Camo
Venum Challenger Pro BackPack - Black/Dark Camo
Uusi
Venum Challenger Xtrem BackPack - Black/Dark Camo
Venum Challenger Xtrem BackPack - Black/Dark Camo