HUOM! holtz.fi verkkokaupan tiimi on kesälomalla 18.6-2.7.2024. Voi tehdä tilauksesi normaalisti myös ko. ajankohtana. Toimitukset 3.7.2024 alkaen.

Pääsuojat

10 Tuotetta

Pääsuojat Kamppailulajeihin: turvallisuutta ja varustautumista

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme pääsuojia kamppailulajeihin! Tarjoamme korkealaatuisia pääsuojia, jotka on suunniteltu tarjoamaan optimaalista suojaa ja mukavuutta erilaisiin kamppailulajeihin, kuten nyrkkeilyyn, thainyrkkeilyyn ja potkunyrkkeilyyn. Pääsuojat ovat olennainen osa kamppailulajien varusteita, ja ne auttavat suojaamaan päätä loukkaantumisilta ja iskuilta harjoittelun aikana.

Tutustu Suosittuihin Brändeihimme: Rurik ja Venum

Rurik ja Venum ovat kaksi arvostettua nimeä kamppailulajien varusteiden maailmassa, ja niiden pääsuojat tunnetaan laadukkuudestaan, kestävyydestään ja suorituskyvystään. Nämä brändit yhdistävät huippuluokan materiaalit ja ergonomisen suunnittelun tarjoten käyttäjilleen luotettavaa suojaa ja mukavuutta joka harjoituksessa.

Kuinka Valita Oikea Nyrkkeilykypärä?

Oikean nyrkkeilykypärän valinta on tärkeää sekä mukavuuden että turvallisuuden kannalta. Tässä muutamia seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon:

 1. Koko: Valitse kypärä, joka istuu tiiviisti mutta mukavasti päähän.
   
 2. Materiaali: Laadukkaat nyrkkeilykypärät valmistetaan yleensä kestävästä ja iskuja vaimentavasta materiaalista, kuten nahasta tai kestävästä keinokuidusta. Varmista, että valitsemasi kypärä tarjoaa riittävän suojan ja kestävyyden.
   
 3. Suojan taso: Valitse kypärä, joka tarjoaa sopivan tason suojaa harjoituksen tyyppiin ja intensiteettiin nähden. 
   
 4. Säätömahdollisuudet: Monissa kypärissä on säätömahdollisuuksia, kuten tarranauhoja tai hihnoja, jotka mahdollistavat istuvuuden säätämisen tarpeen mukaan. Tarkista, että valitsemallasi kypärällä on säätömahdollisuudet ja että voit säätää sen sopivaksi.

Osta Nyt!

Olipa kyseessä sitten harjoittelu tai kilpailu, oikeat pääsuojat ovat välttämättömät varusteet turvalliseen ja tehokkaaseen kamppailulajien harjoitteluun. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen nyrkkeilykypärä tarpeisiisi. Osta nyt ja varmista, että olet valmiina ottamaan haasteet vastaan kehässä!

 • Näkymä
Uutuudet
Uusi
Venum Connect XL Duffle Bag - Khaki
Venum Connect XL Duffle Bag - Khaki
49,99 €
Uusi
Venum Connect XL Duffle Bag - Black
Venum Connect XL Duffle Bag - Black
49,99 €
Uusi
Venum Trainer Lite Evo Urheilulaukku
Venum Trainer Lite Evo Urheilulaukku
74,99 €
Uusi
Venum käsisiteet. 4m, khaki.
Venum käsisiteet. 4m, khaki.
12,50 €
Uusi
Venum käsisiteet, 2.5m Khaki
Venum käsisiteet, 2.5m Khaki
11,00 €