Nyrkkeilyhanskat

20 Tuotetta

Hyvät nyrkkeilyhanskat 

kannattaa valita käyttäjän koon ja tarpeiden perusteella. Joitakin asioita kannattaa ottaa huomioon nyrkkeilyhanskoja valittaessa:

1. Nyrkkeilyhanskojen koko.  Yleisimmin nyrkkeilyhanskoja on tarjolla 10 - 16 oz koossa. Mitä suurempi koko, sen enemmän nyrkkeilyhanskat painaa. Isommassa nyrkkeilyhanskat koossa on myös enemmän pehmustetta joten ne sopivat paremmin kontakti harjoitteluun ja myös sparraamiseen. Nyrkkeilyhanskat kannattaa valita myös siten että sisälle mahtuvat tarvittaessa myös käsisiteet.  

2. Nyrkkeilyhanskojen materiaali. Markkinoilla on yleisimmin käytetty nahkaisia tai PU keinonahkaisia nyrkkeilyhanskoja. Yleensä kestävämpi valinta on aito nahkainen nyrkkeilyhanska. Nahkaisen nyrkkeilyhanskat kitka kohteeseen osuessaan on yleensä pienempi. Tästä syystä se soveltuu paremmin harjoitteluun jossa otetaan kontaktia.  

3. Tekniset yksityiskohdat. Hyvissä nyrkkeilyhanskoissa on aina peukalolukko. Se estää peukalon vääntymisen. Peukalo-osan olisi hyvä olla rakenteeltaan sellainen että se ei ole liian ulkoneva. Näin peukalosi pysyy suojassa parhaalla mahdollisella tavalla. 
Kannattaa kiinnittää huomiota siihen että tarra-suljenta on myös riittävän iso ja laadukas jos nyrkkeilyhanska pysyy mahdollisimman hyvin kiinni harjoittelun aikana. Saatavilla on myös naruilla suljettavia nyrkkeilyhanskoja. 

Laaja valikoima nyrkkeilyhanskoja harjoitteluun sekä kilpailuun. Venum, Rurik, Bad Boy, Hayabusa ja Samurai Pro Series nyrkkeilyhanskat. Nyrkkeilyhanska kaikkiin lajeihin. Nyrkkeily, kuntonyrkkeily, thainyrkkeily, muay thai, potkunyrkkeily, 

Nyrkkeilyhanskat Helsinki – noutomyymälä

Voit tulla sovittamaan ja ostamaan nyrkkeilyhanskat suoraan noutopisteeltämme. Näin saat hanskat mahdollisimman nopeasti käyttöösi.  

Tee oikea valinta, Astu kehään varmoin askelein

Valitse nyrkkeilyhanskat, jotka tukevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla tavoitteissasi. Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi jo tänään!

Osta nyrkkeilyhanskat nyt ja ota ensimmäinen askel kohti nyrkkeilytaitojesi huippua!

  • Näkymä