MMA hanskat

9 Tuote

MMA-hanskat


Suoraan 100% suomalaisen maahantuojan varastosta.

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme MMA-hanskoja! Tarjoamme korkealaatuisia hanskoja, jotka on suunniteltu tarjoamaan optimaalista suojaa ja mukavuutta monipuoliseen kamppailulajiharjoitteluun. Hanskat ovat olennainen osa MMA-varusteita, ja ne auttavat suojaamaan käsiäsi iskuilta ja loukkaantumisilta intensiivisissä harjoituksissa ja otteluissa.

Tutustu Suosittuihin Brändeihimme: Rurik, Venum, Hayabusa ja Bad Boy

Rurik, Venum, Hayabusa ja Bad Boy ovat neljä tunnettua nimeä kamppailulajien varusteiden maailmassa, ja niiden hanskat ovat tunnettuja laadustaan, kestävyydestään ja suorituskyvystään. Nämä brändit yhdistävät huippuluokan materiaalit ja ergonomisen suunnittelun tarjoten käyttäjilleen luotettavaa suojaa ja mukavuutta joka harjoituksessa.

Miksi Valita MMA-hanskat?

MMA-hanskat ovat välttämättömät varusteet kaikille MMA-harjoitteluun osallistuville, ja oikeanlaisten hanskojen valinta on tärkeää sekä mukavuuden että suojan kannalta. Tässä muutamia seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon:

  1. Koko ja Istuvuus:

  2. Valitse hanskat, jotka istuvat hyvin ja tarjoavat napakan otteen kädestäsi. Liian isot hanskat voivat liikkua käden sisällä ja aiheuttaa epävakautta, kun taas liian pienet voivat puristaa ja rajoittaa verenkiertoa.


  3. Materiaali ja Kestävyys: 
    Laadukkaat hanskat on valmistettu kestävästä ja iskuja vaimentavasta materiaalista, kuten aito nahka tai korkealaatuinen synteettinen materiaali. Tarkista, että hanskat tarjoavat riittävän suojan ja kestävyyden.


  4. Suojaustaso:

  5. Valitse hanskat, jotka tarjoavat sopivan tason suojausta kätesi ja nivelten ympärille. Tarkista, että hanskat on varustettu pehmusteilla, jotka suojaavat kätesi iskuilta ja vääntövoimalta.

Osta Nyt!

Olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen, oikeanlaiset MMA-hanskat ovat avain menestykseen ja turvalliseen harjoitteluun. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydelliset MMA-hanskat tarpeisiisi. Osta nyt ja varmista, että olet valmis kohtaamaan haasteet kehässä tai tatamilla!

  • Näkymä