Bad Boy Legacy MMA säärisuojat musta
Bad Boy Legacy MMA säärisuojat musta
Bad Boy

Bad Boy Legacy MMA säärisuojat musta

Hyvin istuvat Bad Boy MMA säärisuojat. Bad Boy MMA varusteet.

28,20 €
47,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Alin hinta 30 pv: 28,20 €
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Valmistettu pehmeimmästä, kestävimmästä saatavilla olevasta komposiittinahasta ja siinä on Air-Flow-verkko, joka säätelee lämpötilaa ja antaa jalkojen hengittää harjoituksen aikana. Monikerroksinen korkealuokkainen vaahtomuovipehmuste mahdollistaa erinomaisen iskunvaimennuksen.


Vuosikymmenten tutkimus- ja kehitystyö yhdistettynä monien maailman parhaiden MMA-urheilijoiden panokseen on johtanut Bad Boy Legacy -varustesarjan luomiseen. Harjoittele ja kilpaile itsevarmasti tietäen, että pukeudut parhaiten!


Komposiittinahka – Pehmein, kestävin saatavilla oleva komposiittinahka, joka kestää intensiivisimmänkin harjoittelun.

Monikerroksinen vaahto - Useita sisäkerroksia erilaisia vaahtomuovia, jotka auttavat vähentämään iskupisteitä ja vähentämään painoa nopeuden ja tarkkuuden vuoksi

Air-Flow Mesh - Dynaaminen erittäin kevyt neopreeniverkko antaa hengittävyyden ja joustavuuden taipua luonnollisesti. Mesh säätelee "Air-Flow" lämpötilaa.

Muotoiltu säärisuoja - Muotoiltu säärisuoja tarjoaa parhaan suojan ja mukavuuden. Ultrapehmeä vuori kosteutta siirtävällä tekniikalla tarkoittaa, että voit harjoitella luottavaisin mielin.

Moisture Wicking Lining - Ylivertainen pehmeä kosketusvuori, joka tarjoaa äärimmäistä kosteusteknologiaa ja tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja hienhallinnan.

 


Väri: Musta


Koko: Varastossamme enää Pieni/Keskikoko S/M

Arvostelut 0 arvostelua